B.I.D. services
kostkaČeské potravinářské fórum

České potravinářství se dlouhodobě potýká s řadou problémů. Může za to jak nová česká i evropská legislativa, dovoz levných a nekvalitních potravin ze zahraničí, tak změny chování na straně spotřebitele. Svůj podíl mají ale také výrobci a prodejci – ať už možným šizením výrobků, špatnému označování alergenů ve výrobcích nebo chybným skladováním produktů. Jak velké musí být pokuty, aby se situace neopakovala, a je pravda, že jsou to zákazníci, kteří vyžadují především levné potraviny.

Lidé se stále více začínají zabývat tím, odkud jídlo pochází a kdo ho vyrábí, objevili kouzlo lokálních výrobků, farmářských trhů či možnosti vypěstovat si svépomocí zeleninu i ve velkých městech.

V poslední době se navíc rozmnožily případy, kdy výrobky neobsahují to, co je deklarováno. Zákazníci jsou zmateni množstvím značek jako je Klasa, Bio, Naše Bio, Regionální potravina – jedná se skutečně o zaručeně dobrou kvalitu? 


Co nového přinese změna legislativy a jak budou vypadat kontroly? Proč je dobré preferovat české potraviny? Dozvíte se na konferenci České potravinářské fórum.


Těšíme se na vás na Českém potravinářském fóru.

Za tým B.I.D. services, s. r. o.

Helena Sochrová
manažerka konference

České potravinářské fórum
Program
Sbornik
<<    07 / 2019    >>
PÚSČPSN
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31